Screen resolution

Comment below rating threshold, click here to show it.

TheLordOfRings

Junior Member

28-06-2012

Hi! I've had a problem with my screen resolution. my sister tried to use 1400x1200 and i cant play with that screen resolution. so when i enter to a game, all the screen is in black and there is an advice that say change the resolution to 1400x900. but the screen is in black. how can i do it externaly.
Thanks


Comment below rating threshold, click here to show it.

armisaelzu

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

28-06-2012

what you mean black?you mean black bars?

Btw You should be able to change the resolution in the game's configuration setting file.

Otherwise, try adding –width x –height y to the target field of the shortcut.

right click on your .exe on your desktop and add this in target:"Your folder(c,d,e ):\lol\League of Legends\lol.launcher.exe" –width x –height y

replace x and y with your desired res


Comment below rating threshold, click here to show it.

Flurpaderp

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Senior Member

28-06-2012

i believe this thread states the same problem you're facing, you should check it out

http://na.leagueoflegends.com/board/....php?t=1953345


Comment below rating threshold, click here to show it.

TheLordOfRings

Junior Member

29-06-2012

My probleme is that i cant see nothing. I don't see all the summoners loadin, i don't see the game in general and the only one thing that i can do is to repair it but i did it and nothing.


Comment below rating threshold, click here to show it.

TheLordOfRings

Junior Member

29-06-2012

But i changed it from the computer configuration and nothing :S


Comment below rating threshold, click here to show it.

TheLordOfRings

Junior Member

29-06-2012

OK i'll try it
Thanks


Comment below rating threshold, click here to show it.

TheLordOfRings

Junior Member

29-06-2012

I tryed it.... I did it from the Game.cfg
And i Did it from the notebook and i have to reinstall the game.
Because it was saved like note. How have i to do it?
Thanks


Comment below rating threshold, click here to show it.

R Kane

Member

26-01-2013

This happens because riot are too bone idle and lazy to add a "Do you want to keep this setting? Reverting back in 20 seconds" feature