LoL Install and Launcher Problems

Comment below rating threshold, click here to show it.

EpicKoKa

Junior Member

06-07-2011

Alright,so I had a windows preinstallation recently (only C) , but the league of legends wasn`t there.LoL was in a folder in D and when I press Play League of Legends the lol logo shows in the middle of the screen ... as usuall and then the launcher didnt start.To fix this problem I deleted and unistalled all lol files , pando media booster , adobe air as i read in 1 post and restarted my computer.Then I downloaded lol from the site (2,5MB) ... and started installing it.So everything was done and I started again and the same thingy....-_-.When I go to RADS\Solutions.... it says 0.0.36 or 0.0.37 I think it should be 0.0.60 but that will be updated when the launcher starts but thats the problem.So tell me what to do...and mostly I wanna a link or somebody send me a good setup or upload the whole league of legends folder on some site so I can download it w/o install it. :S sry for bad english I hope u can help


Comment below rating threshold, click here to show it.

needo2

Member

06-07-2011

so do you get an error or something when you try to play ?


Comment below rating threshold, click here to show it.

EpicKoKa

Junior Member

06-07-2011

Quote:
Originally Posted by needo2 View Post
so do you get an error or something when you try to play ?
No it just start the game (LEAGUE OF LEGENDS) in the middle of the screen and the launcher should start but ... no error even when u do ctrl + alt + delete and go to the process .... lol.launcher appears in the processes if u press the game icon continuesly...and also it shows this and btw i think this may be the problem - rads_user_kernel or something like that ...


Comment below rating threshold, click here to show it.

Chibookies

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Junior Member

06-07-2011

Yeah i did c: format today and installed lol again, but its not working, i just get the badge after starting and nothing else. I have downloaded all drivers and everything.I think the league of legends Upload is corrupted, or its not downloading something we need...


Comment below rating threshold, click here to show it.

EpicKoKa

Junior Member

06-07-2011

Agree they must fix the EU version from the download the US everything is perfect ... no doubt


Comment below rating threshold, click here to show it.

kailas

Junior Member

06-07-2011

I have the same problem, this morning instaled windows vista x64, downloaded new league of legends install, installed and poof, nothing, just logo appears (the same as we start the game after champion selection).


Comment below rating threshold, click here to show it.

EpicKoKa

Junior Member

07-07-2011

rads_user_kernel.log - ( USER)[00:06:59.140] RADS::UserKernel::Application::Run: Riot Application Distribution System (c) 2010 Riot Games (version 1.0.0.216)
( DEBUG)[00:06:59.140] RADS::UserKernel::Application::Run: Command line: "updateandrun lol_launcher LoLLauncher.exe"
( DEBUG)[00:06:59.140] RADS::UserKernel::Application::SelfUpdate: Executed from root folder with correct name, not an update.
( DEBUG)[00:06:59.140] RADS::Common::HTTPConnection::HTTPConnection: (http://l3cdn.riotgames.com)
( DEBUG)[00:06:59.140] RADS::Common::HTTPConnection::Connect: (http://l3cdn.riotgames.com)
( DEBUG)[00:06:59.140] RADS::Common::HTTPConnection::GetFile: ("/releases/live/system/rads_user_kernel.exe.version", "C:/Riot Games/League of Legends/RADS/temp\TMP93.tmp", RETRY, 0x00000000)
( DEBUG)[00:06:59.281] RADS::UserKernel::Application::SelfUpdate: Up to date.
( DEBUG)[00:06:59.281] RADS::Common::HTTPConnection:isconnect: ()
( DEBUG)[00:06:59.281] RADS::Common::LocalFileSystem::FindFiles: (C:/Riot Games/League of Legends/RADS/temp/TMP*, 0x00000000 , 0x00000000)
( DEBUG)[00:06:59.281] RADS::UserKernel::KernelThread::KernelThread:
( DEBUG)[00:06:59.281] RADS::Common::Cider::Cider: Failed to load TGIsFullscreen, Cider not running
( USER)[00:06:59.281] RADS::Common::Cider::Create: Running on Windows
( DEBUG)[00:06:59.296] RADS::User::PandoManager::start: ()
( DEBUG)[00:06:59.296] RADS::User::PandoManager::start: launching Pando
( DEBUG)[00:06:59.328] RADS::UserKernel::UserCommandThread::ThreadProc: Command Line: [updateandrun] [lol_launcher] [LoLLauncher.exe]
( DEBUG)[00:06:59.328] RADS::API::Impl::Main::Main: User kernel is running, attempting connection.
( DEBUG)[00:06:59.328] RADS::Common::Cider::Cider: Failed to load TGIsFullscreen, Cider not running
( USER)[00:06:59.328] RADS::Common::Cider::Create: Running on Windows
( DEBUG)[00:06:59.328] RADS::API::Impl::Main::Main: Using Named Pipe to attempt connection
( DEBUG)[00:06:59.328] RADS::Common::ErrorMessageMap::ErrorMessageMap: locale: en_gb
( ERROR)[00:06:59.328] RADS::API::Impl::NamedPipe::Manager::Manager: Access is denied.
( ERROR)[00:06:59.328] RADS::API::Impl::NamedPipe::Manager::Manager: CreateFile failed
( ERROR)[00:06:59.328] RADS::API::Impl::Main::Main: Failed to initialize connection with user kernel.
( ERROR)[00:06:59.328] RADS::UserKernel::UserCommandThread::ThreadProc: Failed to connect to user kernel.
( DEBUG)[00:06:59.328] RADS::UserKernel::KernelThread::~KernelThread: ()
( DEBUG)[00:06:59.328] RADS::UserKernel::KernelThread::ThreadProc: Terminate event signaled.
( DEBUG)[00:06:59.328] RADS::UserKernel::KernelThread::ThreadProc: Terminating (Thread ID: 0x00000000).
( DEBUG)[00:06:59.328] RADS::User::PandoManager::stop: stopping Pando
( DEBUG)[00:06:59.328] RADS::Common::HTTPConnection::HTTPConnection: (http://127.0.0.1)
( DEBUG)[00:06:59.328] RADS::Common::HTTPConnection::Connect: (http://127.0.0.1)
( ERROR)[00:07:04.984] RADS::Common::HTTPConnection::GetFile: perform request failed
( ERROR)[00:07:04.984] RADS::Common::HTTPConnection::GetFile: Failed on /rest/shutdown?format=xml&netToken=A403D8D070716C6612B5
( DEBUG)[00:07:04.984] RADS::User::PandoManager::GarbageCollectPandoFiles : starting garbage collect at C:/Riot Games/League of Legends/RADS/downloads/
( DEBUG)[00:07:04.984] RADS::User::PandoManager::GarbageCollectPandoFiles : finished garbage collect
( DEBUG)[00:07:04.984] RADS::User::ManagedFileHelper::Release:
( DEBUG)[00:07:04.984] RADS::UserKernel::Application::Run: Returning 0x00000000
( USER)[00:07:04.984] WinMain: The operation completed successfully.
( DEBUG)[00:07:04.984] RADS::Common::HTTPConnection:isconnect: ()