lol.launcher.exe

12
Comment below rating threshold, click here to show it.

Kazzzz

Junior Member

24-05-2011

Witam. Jestem mozna powiedziec swiezo po formacie. Zainstalowalem wszystkie potrzebne komputerowi skladniki ..

Sciagnelem oczywiscie League of Legends i tu niestety zaczely pojawaic sie komplikacje. Gdy probuje odpalic gre wyskakuje mi taki komunikat:
*******http://i51.tinypic.com/2wpqulk.jpg[/IMG]


Reinstal gry, rr kompa , instalowanie w innych miejscach nie pomoglo..

ps: szukalem takiego tematu i nie znalazlem, jezeli jednak jest prosze o wyrozumialosc i zamiast pisac 'bylo bylo' poprostu wkleic link.

Z gory dzieki!


Comment below rating threshold, click here to show it.

Poki3

Emissary of the League

25-05-2011

Czy jak wlaczysz lol.launcher.admin.exe zamiast lol.launcher.exe to dalej masz ten blad?
Czy gre scaigales swiaza instalke z tej strony, czy jakas inna?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Kazzzz

Junior Member

25-05-2011

Grę sciagnelem z tej strony oczywiscie. lol.launcher.admin.exe pokazjue ten sam błąd.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Poki3

Emissary of the League

26-05-2011

Sciagnij wszystko z Windows Update.

Mozliwe, ze nie masz odpowiednik bibliotek C++. To powinno pomoc: http://www.microsoft.com/downloads/e...3-37bf0912db84


Comment below rating threshold, click here to show it.

Kazzzz

Junior Member

26-05-2011

O kurde ziomus wlaczylo sie. Dzieki wielkie masz plusa!


Comment below rating threshold, click here to show it.

SamaelTD

Junior Member

20-06-2011

mam ten sam problem jednak rada Pokiego nie pomogla, ma ktos jeszcze jakis pomysl ?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Poki3

Emissary of the League

20-06-2011

Quote:
Originally Posted by SamaelTD View Post
mam ten sam problem jednak rada Pokiego nie pomogla, ma ktos jeszcze jakis pomysl ?
Masz dokladnie ten sam error?
Jaki masz Windows?
Mozesz sprobowac zainstalowac starsze biblioteki C++, np te z 2005. Nie wiem czy moze byc tak, ze gra nie chce dzialac przez brak tych starszych wersji... podejzewam, ze nie bo to troche bez sensu by bylo, ale rozne dziwy widzialem.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Matex7991

Member

27-06-2011

Ja mam to samo co SamaelTD,Mam windows xp home edition,zainstalowalem starsze bibliteczki,logo sie tlyko ladoje,nastepnie znika i nic sie na ladoje


Comment below rating threshold, click here to show it.

sibinio

Junior Member

04-07-2011

Matex7991 poradziles sobie z tym problemem, jezeli tak to napisz jak to zrobiles

Dobra juz nie wazne poradzilem sobie


Comment below rating threshold, click here to show it.

Mage283

Junior Member

04-07-2011

Sibinio to może powiesz nam jak ty sobie z tym poradziłeś???
(mam ten sam problem)


12