RADS Error

Comment below rating threshold, click here to show it.

Sefetro

Member

14-09-2013

Hey guys, i had to re install LoL and now i cant open the client, this is what shows up : http://2.imgland.net/Ztjjdp.png
I tried disable my firewall and already google'd it but couldnt find any helpfull answer. can some1 help me?
Anti virus- Avast OS-Vista


Comment below rating threshold, click here to show it.

Keriiana Dreams

Junior Member

14-09-2013

this also happened to me on my mac, is it an internet connection problem? - please help.

i used avast but unistalled it as i thought it was blocking me, but no change.


Comment below rating threshold, click here to show it.

InsaneVoid

Junior Member

15-09-2013

I have the same problem....

I thought i have to reinstall it , but after i installed LoL there was a RADS Error....

Now i have to download all the 8-9 GB.... -.-


Comment below rating threshold, click here to show it.

yourbuddy

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Member

15-09-2013

i had it also often, check ur time and date. I just had to put my date and time right and than i could connect again


Comment below rating threshold, click here to show it.

InsaneVoid

Junior Member

15-09-2013

What do u mean with right time and date?


Comment below rating threshold, click here to show it.

yourbuddy

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Member

15-09-2013

at the right down corner of you're screen, stand the time. Just make sure that we are the 15 th september 2013 and that it is 11.00 am. Sometimes my pc falls dwon and than my time is resseted so i had to adapt it and than that error didnt come up again


Comment below rating threshold, click here to show it.

InsaneVoid

Junior Member

15-09-2013

ohh ok , but the time and the date is right...


Comment below rating threshold, click here to show it.

yourbuddy

This user has referred a friend to League of Legends, click for more information

Member

15-09-2013

hmm it sounds newbie but maybe just restart ur pc? i dont know actually, maybe a problem with youre internet connection?


Comment below rating threshold, click here to show it.

InsaneVoid

Junior Member

15-09-2013

nothing works

I AM REALLY MAD NOW -.-


Comment below rating threshold, click here to show it.

InsaneVoid

Junior Member

15-09-2013

my friends can play now and me not