Witamy w archiwalnej wersji forum

Przez lata istnienia, Wasze cyfrowe pióra zapisały sterty stron na starej wersji forum. Nie chcemy by wszystko to, co pojawiło się na starym forum zarosło wirtualnym kurzem i przepadło w otchłani internetu. Dlatego też, oddajemy w Wasze ręce to archiwum. Znajdziecie tu wszystkie informacje dotyczące starszych bohaterów, eventów, oraz Waszej twórczości. Będziecie mogli z uśmiechem na twarzy przewertować prawie 3000 stron w wątku "Takie tam trolle od Riotu. Z angielskiego forum...". A kiedy już skończycie przeglądać te pożółkłe strony historii League of Legends, pamiętajcie by z powrotem dołączyć do rozmów i nowinek na nowej wersji forum.

PRZEJDŹ DO FORUM


Jak zmienic grafike ??

1
Comment below rating threshold, click here to show it.

kotleciik

Junior Member

02-28-2011

Kto mi pomorze nie mogę znałeś opcji gdzie mógł bym zmienić grafikę prosze o pomoc !!


Comment below rating threshold, click here to show it.

Krotos

Senior Member

03-02-2011

Nie do końca rozumiem tę chaotyczną wypowiedź, ale spróbuję.

Jeśli chcesz zmienić ustawienia graficzne, kliknij w trakcie gry klawisz "ESC", wyświetli Ci się menu, z którego będziesz mógł wybrać kolejno różne opcje. Kliknij na przycisk podpisany jako "Video", tam będziesz mógł dostosować sobie grafikę.

Mam nadzieję, że pomogłem.


Comment below rating threshold, click here to show it.

kotleciik

Junior Member

03-04-2011

Heh sorki ale mi chodzi na początku bo nie chce mi wbić do gry bo mam za duzą grafikę ustawiana i nie wiem czy sie da na początku zmienic grafike zebym mogl se grac xd


Comment below rating threshold, click here to show it.

DiQblo

Recruiter

03-04-2011

kotleciik spróbuj tego:

1. Zaisntaluj lola na innym komputerze.
2. Opdal go z najsłabszymi ustawieniami grafiki, a następnie wyłącz.
3. W najnormalniejszy sposób skopiuj cały folder z LoL-em.
4. Wrzuć na coś przenośnego.
5. Wrzuć na swojego PC-eta i sprawdź czy działa.

Jak pomoże odpisz.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Krotos

Senior Member

03-04-2011

Cytat:
kotleciik:
Heh sorki ale mi chodzi na początku bo nie chce mi wbić do gry bo mam za duzą grafikę ustawiana i nie wiem czy sie da na początku zmienic grafike zebym mogl se grac xd


Niestety musisz poszukać pliku, który ma przechowane ustawienia graficzne.

Dzisiaj wieczorem poszukam go i Ci powiem, co zmienić. (chyba, że znajdziesz to samemu)


Comment below rating threshold, click here to show it.

kotleciik

Junior Member

03-04-2011

Dzieki all za pomoc ;d ale DiQblo zrobilem tak i nie idzie mi nie wiem dla czego a spełniam te wszystkie wymagania gry.
Tez mam trochę starszego kompa to moze sterowniki mam za stare.


Comment below rating threshold, click here to show it.

kotleciik

Junior Member

03-04-2011

Krotos za bardzo nie wiem jak zmienić bo nie jeste informatykiem wiec jak bys jeszcze mogl mi pomuc jak to zrobić jak znajdziesz z góry dziękuje.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Krotos

Senior Member

03-04-2011

Znalazłem ten plik i teraz powiem Ci, co masz kolejno zrobić:

1. Wejdź do: LoL --> game --> data --> CFG --> game.cfg

2. Otwórz ten plik za pomocą notatnika (pamiętaj, by odznaczyć pole wyboru danego programu za każym razem przy otwieraniu).

3. Poszukaj linijki "EffectsQuality = ".

4. W miejsce danej liczby wstaw liczbę od 1 do 4 (low, medium, high, very high).

5. Poszukaj linijki "ShadowQuality = ".

6. Wstaw liczbę od 1 do 4. (analogicznie do EffectsQuality)

Jeśli po tych zmianach nadal masz czarny ekran, wina leży po stronie samej karty.


Comment below rating threshold, click here to show it.

kotleciik

Junior Member

03-04-2011

Dzieki za pomoc Ale mi nie ruszylo xd karte mam za stara ;/ i jeszcze raz dzieki


1