ADDing Friend PPROBLEMS

First Riot Post
12
Comment below rating threshold, click here to show it.

Wartithus

Junior Member

26-05-2010

I recentlty started to play League of Legends, hearing a friends talking about the game, it sounded very interesting. After i created my account, i wanted to add Danzel , my friends summoner into my friends list, but the game can not detect him, saying that the name doesnt exist, he has the same problem as i do, he can not find or add me either. Even in chat rooms we can't find ourselves . What is there to do? Or is it a temporarily game problem ?


Sorry If i posted in the wrong Section.. my bad !


Comment below rating threshold, click here to show it.

AngelicBeats

Member

27-05-2010

Quote:
Originally Posted by Wartithus View Post
I recentlty started to play League of Legends, hearing a friends talking about the game, it sounded very interesting. After i created my account, i wanted to add Danzel , my friends summoner into my friends list, but the game can not detect him, saying that the name doesnt exist, he has the same problem as i do, he can not find or add me either. Even in chat rooms we can't find ourselves . What is there to do? Or is it a temporarily game problem ?


Sorry If i posted in the wrong Section.. my bad !
I am pretty sure this will be a temporarily game problem as the game is currently in a beta because riot has taken over from GOA.
In a few days i bet this will be fixxed

Have a nice day
~Jamie


Comment below rating threshold, click here to show it.

Tecumseh

Senior Member

27-05-2010

Quote:
Originally Posted by Wartithus View Post
I recentlty started to play League of Legends, hearing a friends talking about the game, it sounded very interesting. After i created my account, i wanted to add Danzel , my friends summoner into my friends list, but the game can not detect him, saying that the name doesnt exist, he has the same problem as i do, he can not find or add me either. Even in chat rooms we can't find ourselves . What is there to do? Or is it a temporarily game problem ?


Sorry If i posted in the wrong Section.. my bad !
Are you sure your friend isn't playing in North America?

Tecumseh


Comment below rating threshold, click here to show it.

CCTV5iVE

Senior Member

27-05-2010

one of you prolly made an US account and the other a EU one

edit: oh tecumseh already said that >.<


Comment below rating threshold, click here to show it.

Wartithus

Junior Member

30-05-2010

How can we check , wich one has the us and the eu Account ? Thank you again. He is lvl 30, and i'm only 7, obvious i'll change :P


Comment below rating threshold, click here to show it.

Iveck

Senior Member

30-05-2010

I have the same problem, with my brother.
I did add him as I friend and now we wanted to do a battle and I noticed that I had no friend.
we made a practice room and he entered and I pressed add to friends but it don't work.

edit: the chat room is empty too.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Shadax

Member

30-05-2010

Yeah, chat appears to be down.


My friend and I made EU accounts, waited hours for the download, install etc and...cannot play together due to no chat therefore no way of adding each other.

Oh well, back to USA till EU is fixed!


Comment below rating threshold, click here to show it.

Monkbini

Senior Member

30-05-2010

Quote:
Originally Posted by Wartithus View Post
How can we check , wich one has the us and the eu Account ? Thank you again. He is lvl 30, and i'm only 7, obvious i'll change :P
At the log in screen, what website URL does it write?

check if it's the same

The website url is the one just above "legal", below the forgotten user/psw


Comment below rating threshold, click here to show it.

Tecumseh

Senior Member

30-05-2010

Quote:
Originally Posted by Shadax View Post
Yeah, chat appears to be down.


My friend and I made EU accounts, waited hours for the download, install etc and...cannot play together due to no chat therefore no way of adding each other.

Oh well, back to USA till EU is fixed!
You could use the "add to invite list" till we fix this little problem. Shouldn't be long.

Tecumseh


Comment below rating threshold, click here to show it.

Iveck

Senior Member

30-05-2010

Quote:
Originally Posted by Tecumseh View Post
You could use the "add to invite list" till we fix this little problem. Shouldn't be long.

Tecumseh
that doesn't work ether, I get the message that the player is not online.


12